top of page
Levels_December_Shoot22.jpg

Shann's balans x Levels

'VOOR EEN LEVEN VOL ENERGIE MET EEN LIJF IN BALANS.' 
Wat heeft jouw lijf nodig om meer in balans te komen? Geen kort streng dieet met tijdelijke resultaten, maar duurzame veranderingen in je leefstijl waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

 

Voedingsadvies van Shanna focust op:

- Levensstijl & intoleranties;

- Gezondheidsklachten;

- Afvallen of aankomen;

- Energie;

- Voedingsleer;

Met mijn kennis en jouw motivatie gaan we samen aan de slag om jouw wensen en doelen realiseren. Voor een leven vol energie met een lijf in balans! Shan’s Balans Orthomoleculair gezondheidsadvies.

 

Het Traject - 8 weken - €220,- 

- Intake gesprek;

- 8 weken plan op basis van je levensstijl en persoonlijke doelstellingen;

- 3x fysieke meetmomenten;

- 3x fysieke coachgesprekken;

-- Resterende weken is er ruimte voor telefonisch contact.

- Vervolgplan.
 

Dit traject richt zich op het doorvoeren van blijvende verandering. Geen hapklaar calorieën plan maar een plan op maat gemaakt. Voor het reserveren van een  plaats of meer informatie click de button hieronder. - 5 spots left!

Anker 1

Mijn verhaal

Ik wilde nog meer weten over het lichaam en voeding en verdiepte me in de Orthomoleculaire Gezondheidsleer. Orthowat?! No worries, het kostte mij ook wat oefening om dit woord onder de knie te krijgen…
Inmiddels heb ik een basis- en een gespecialiseerde opleiding afgerond. In de onderste kolom lees je in het kort wat dat voor mij inhoudt.

 

Ik ben een levensgenieter op mijn eigen manier. Ik geniet wanneer ik lekker en fit in mijn lijf zit en dat doe ik door gezond en in balans te leven. Dit betekent voor mij: Goed zorgen voor mijn lijf en mijn hoofd, door dingen te doen en te eten die rust, energie en plezier geven. Ik zorg dat ik genoeg slaap, tijd voor mezelf neem, voeding eet die echt voedt, beweeg (in de buitenlucht) en op avontuur ga. Leuke activiteiten en een feestje + borrel met vrienden horen daar ook bij. Dat is voor mij de basis van Shan’s Balans.

 

Spreekt mijn verhaal je aan en wil jij ook lekker en fit in je lijf zitten, met meer energie en minder klachten? Neem vrijblijvend contact op, ik luister graag naar je verhaal

Shanna -24.jpg

Contact

06 - 3638 0122

bottom of page