top of page

Business Boxing & Lego Serious Play Workshops

DSC_0172.jpg

Business Boxing

- Teambuilding

- Bedrijfsvitaliteit

- Burn-out preventie
- Workshops zijn op aanvraag

lego.jpeg

LEGO Workshops

- Oplossen van organisatieproblemen

- Communicatieverbetering

- Binding met het team

- Productiviteitsverbetering

Ons verhaal

Levels__Goud_icoon_RGB.jpg
lego logo.jpeg

Onze missie

Het verbinden van personeel en het stimuleren van werkplezier. Ofwel werkdruk onder personeel afnemen en het verbeteren van personeelstevredenheid. Dit doen wij door personeel fysiek uit te dagen en te ontladen via een voorop opgesteld teambuildingsprogramma in combinatie met boksen. 
 

Waarom Business Boxing & workshops?

Jaarlijks ervaart 17% van de beroepsbevolking in Nederland burn out klachten en symptomen slecht te functioneren binnen de hedendaagse werkdruk. Dat is 1 op de 6 medewerkers en helaas een trend die steeds groter wordt. Boksen is een toonaangevende sport die steeds vaker preventief wordt ingezet als middel hiertegen.

Lego Serious Play Workshop

Onder supervisie van onze gecertificeerde Lego serious play trainer brengen wij door middel van creatieve workshops management en medewerkers nader tot elkaar. We brengen de huidige situatie van het bedrijf in kaart en helpen om het gewenste toekomstbeeld te realiseren. 

Met de Lego workshop wordt het teamgevoel gestimuleerd en creëren deelnemers eigenaarschap terwijl we samenwerken aan communicatieverbetering. Deelnemers ervaren het gevoel ergens bij te horen en voelen zich tijdens de workshop gehoord.
 

Wanneer?

Zowel Business boxing als de Lego workshop zijn ideaal als teambuildingactiviteit. Beide zijn afzonderlijk of gecombineerd aanvraagbaar.

Interesse? Schrijf je hieronder in en ontvang een offerte. De offerte is gebaseerd op het aantal deelnemers (max 2 tot 12 personen).

Spinveld 66 A10, Breda

4815 HT Breda

Tel: +316 1814 1843

  • Facebook
  • Instagram
Bedankt voor je aanmelding!
bottom of page